Afslanken met BodyContour Amstelveen

Begeleiding bij afslanken met PS. food & lifestyle

Simpel en doeltreffend. Voordat je start met het PS. food & lifestyle afslankprogramma krijg je een uitgebreid intakegesprek met je persoonlijke voedingscoach. Tijdens het intakegesprek bespreek je jou doelstellingen en stelt jouw voedingscoach samen met jou een concreet stappenplan op. Het startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetvrije massa en de spiermassa worden gemeten en berekend.

Stap voor stap naar je streefgewicht

Vervolgens ga je aan de slag. Met een enorme keus aan lekkere producten en een keur aan smakelijke receptsuggesties, ga je stap voor stap op weg naar je gewenste doel. Elke week bespreek je uitgebreid je vorderingen. Ook word je tijdens de wekelijkse consulten gemeten en gewogen en zet je samen het vervolgtraject uit.

Langdurige begeleiding voor langdurig resultaat

Heb je je streefgewicht behaald? Dan blijft je voedingscoach je nog een jaar lang met raad en daad bijstaan. Samen met jou investeren we graag in blijvend resultaat. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een afspraak met ons maken, neem dan contact met ons op. Bel ons op 020-8224171 of vul het contact formulier in

Body Contour - gezond afslanken - afvallen in Amstelveen