Afslanken met BodyContour Amstelveen

Behandelingen

BodyContour Amstelveen is steeds op zoek om de meest technologisch hoogstaande en effectieve behandelingen aan te bieden aan haar klanten. Het spreekt dan ook voor zich dat BodyContour Amstelveen een samenwerking aanging met Jean Klébert. Jean Klébert is al enkele jaren marktleider op het vlak van wellness en verzorging in Italië. In West Europa zijn er meer dan 4.000 salons die momenteel werken met het concept van Jean Klébert.

Naarmate we ouder worden, ervaren we dat we onopgemerkt weer een paar kilo’s zijn aangekomen. We weten allemaal dat die extra kilo’s een risico voor onze gezondheid met zich meebrengt. We worden kwetsbaar voor hart- en vaatziekten. Gelukkig staat de gezondheidsbarometer in Nederland vrij hoog en zijn we ons hier vrij goed van bewust. We eten steeds gezonder en we sporten meer.

Ondanks dit alles, zijn die extra kilo’s niet altijd te voorkomen.

"Een gezond lijf, lekker in je vel, de basis voor een gelukkig leven"

BodyContour Amstelveen heeft zich gespecialiseerd in afvallen en afslanken.

BodyContour Amstelveen biedt aan:

  • MedContour, lipologie behandeling middels gebundelde ultra sound, om pijnloos cm's te verliezen, cellulite aan te pakken en het collageen te verbeteren
  • OZO System, afslankbehandeling op basis van een nieuw, uniek en tevens gepatenteerde formule met als resultaat het versnellen van afslanken, huidversteviging en het behandelen van cellulitis
  • Slimpress lymfedrainage, het activeren van het lymfe systeem voor een snelle, natuurlijke verwijdering van de afvalstoffen uit je lichaam.
  • PS. food & lifestyle afslankprogramma, een gezond en medisch verantwoord eiwit dieet, waarbij je op een gezonde manier al na een paar dagen bezig bent om je eigen vet om te zetten in energie en daardoor snel en verantwoord je doel kunt behalen.

Voor een nog beter resultaat kunnen de diverse afval- en afslankbehandelingen met elkaar worden gecombineerd.

Maak eens een afspraak en ontdek de wereld van BodyContour Amstelveen.

Body Contour - gezond afslanken - afvallen in Amstelveen