Afslanken met BodyContour Amstelveen

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een slimme combinatie van een doordacht afslankprogramma, persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van producten met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen.

Met PowerSlim is afvallen geen straf. Je eet zes keer per dag en ook af en toe snoepen is niet verboden met PowerSlim. Afvallen terwijl je geniet, ideaal toch? De uitgebreide selectie smakelijke PowerSlim producten laat zich daarnaast moeiteloos combineren met groente en vlees of vis. In een handomdraai zet je de meest voedzame en lekkere maaltijden op tafel.

Hoe werkt PowerSlim?

PowerSlim bestaat uit drie fases, waarin je elke dag ongeveer zes eetmomenten hebt. De eerste fase is de strikte fase. Laat je niet afschrikken door het strenge woord “strikt”: de meeste mensen ervaren deze fase juist als de gemakkelijke fase. Je hebt namelijk elke 2,5 uur een eetmoment en je weet precies wat je wel en wat je niet mag eten.

Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, is het tijd voor fase twee, de overgangsfase. In deze fase raak je de laatste kilo’s kwijt en leer je hoe een normaal, gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. Dat doe je door de PowerSlim producten langzaamaan te vervangen door “gewone” voedingsproducten, zoals brood, graanproducten, zuivel en fruit.

Na de overgangsfase volgt de stabiliteitsfase. Je zit nu op je streefgewicht. Je eet alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim en voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten.

Om ervoor te zorgen dat je ook lekker slank in je vel blijft zitten, kun je nu nog een heel jaar rekenen op begeleiding en advies van je persoonlijke voedingscoach.

Inname eiwitten

Tijdens het PowerSlim programma worden onze vetreserves verbrand en dit leidt tot snelle afname van het lichaamsgewicht en de lichaamsomvang. PowerSlim bestaat uit kwalitatief hoogwaardige eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk bij de opbouw van spieren. Door de ruime aanvoer van deze eiwitten tijdens het PowerSlim afslankprogramma blijft de spiermassa behouden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een afspraak met ons maken, neem dan contact met ons op. Bel ons op 020-8224171 of vul het contact formulier in

Body Contour - gezond afslanken - afvallen in Amstelveen